Individueel wandelcoach traject

Buiten Bewegen Brengt Balans

Vanaf 2022 neem ik in verband met mijn pensionering geen nieuwe cochees meer aan.

Je bent een professional in de zorg of het onderwijs. Je doet je werk vol overtuiging en met passie. Toch ben je op een punt gekomen dat jij je afvraagt of je het vol gaat houden. Je merkt dat je het moeilijk vind om voldoende tijd, aandacht en zorg aan jezelf te besteden. Daardoor lukt het je niet goed meer om werk en privé in balans te houden. Je bent lichamelijk en psychisch minder energiek en veerkrachtig. Misschien ben je overbelast geraakt.

Uit mijn persoonlijke ervaring en uit mijn werk als psychiater weet ik dat goede zelfzorg heel belangrijk is. Het helpt burn-out te voorkomen. Jij wil je leefstijl veranderen en stappen ondernemen. Houd je net als ik van de natuur en van bewegen? Ik wil je als wandelcoach graag helpen je balans te hervinden. Coaching gesprekken buiten samen oplopend zijn erg effectief. Ik werk oplossingsgericht vanuit mijn ervaring in de gezondheidszorg. En ik maak gebruik van resultaten uit onderzoek naar wandelcoaching.

Ik coach jou om goede keuzes te maken zodat jij je weer fysiek fit en mentaal veerkrachtig voelt. Je put weer uit je persoonlijke bronnen die je de vitaliteit geven om met vreugde in het te leven te staan. Het werk dat je hart heeft, kan je weer met passie doen.

Ervaringen

Marjan voerde de coaching gesprekken met mij al wandelend in de natuur. Zij verstaat de kunst van het luisteren, verbinden, focus vinden en goede vragen stellen. De combinatie van haar prettige persoonlijkheid, de kwaliteit als coach en daarbij de natuur letterlijk en figuurlijk te verbinden in de coaching is bijzonder, inspirerend en bracht mij een mooie stap verder! Dank daarvoor!

Berichten