Over Mij

Als professional straal ik rust uit, ben ik heel geduldig, betrokken en analytisch. Daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak en weten ze zich serieus genomen.

Mijn jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg, als psychiater in de GGZ en mijn levenservaring zorgen voor kwaliteit van binnenuit en staan garant voor een breed scala aan interventie vaardigheden. Een rode draad in mijn loopbaan is mijn interesse in de persoonlijke groei en het welzijn van mijn collega’s. Om hen daarin te kunnen begeleiden volgde ik verschillende opleidingen waaronder de LVSC geregistreerde supervisieopleiding bij de Haagse Hogeschool, later aangevuld met de wandelcoachopleiding. Ik heb ervaring in het begeleiden van professionals die werken in de zorg en het onderwijs.

Ik ben goed in het vertalen van de theorie naar de praktijk, let daarbij op de haalbaarheid en maak graag gebruik van de meest eenvoudige middelen die iemand zelf in kan zetten. In mijn oplossingsgerichte aanpak herken ik mijn Zeeuwse wortels. Bij voorkeur voer ik de gesprekken buiten wandelend in de natuur. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging ben ik uit op goede relaties, heling en herstel.

Mijn dag is goed wanneer ik mensen die aandacht kan geven die maakt dat zij met hun eigen unieke gaven, stappen kunnen ondernemen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen in het werk en privé.

Marjan de Muynck-Walhout