Te gast

Hoe vind ik balans, ritme en stabiliteit? Hoe kan ik meer van God ontdekken? Hoe vind ik richting voor mijn toekomst? Hoe vind ik rust in mijn leven?

Als gast op de Wittenberg in Zeist trek je je letterlijk terug uit de drukke samenleving in je cel, neem je tijd voor jezelf en bezin jij je op jouw specifieke vragen.

De Wittenberg in Zeist biedt verschillende vormen van gastvrijheid aan. Het is een heerlijke plek aan de rand van het bos. Je kunt er wandelend of fietsend genieten in de prachtige omgeving. Het dagritme wordt bepaald door de getijdengebeden en de maaltijden.

Als gastvrouw/wandelcoach verzorg ik tijdens Wittenbergweekenden een stiltewandeling in het bos. Bij regen of zonneschijn, je komt altijd op adem buiten in de natuur. Je oefent je de zintuigen door met aandacht naar de schepping te kijken, met aandacht te voelen, met aandacht te luisteren. Zo kom je tot rust bij God, bij jezelf.

Sinds 2020 begeleid ik samen met Jenny Tramper wandel-midweken.  We geven inhoud aan verschillende thema’s passend bij het seizoen. Klik hier om aan te melden voor de eerstvolgende wandel-midweek.

Klik hier voor de verschillende vormen van gastvrijheid bij De Wittenberg: individuele overnachtingen, Wittenberg-weekenden en Kom als groep.

Berichten

Wandelretraite 2022:

28-31 maart: Een nieuw begin. 13-16 juni: Ademtocht.