Verwondering 41: Het leven zelf

Volgens kunstenaar Andrea Büttner zijn haar projecten precies dezelfde als die van ons allemaal: het leven zelf. Zij vraagt aandacht voor ambacht. Kleinheid. God heeft elk mens gaven geschonken zodat hij de ander kan dienen. Het leven zelf. Dit trof mij. Ik besloot afgelopen twee weken in het dagelijks leven met mijn opmerkingsgaven om mij heen te kijken en met verwondering het leven zelf te delen.

Voor de beeldmeditatie van Artway met Andrea Büttner die mij voor deze aflevering inspireerde,

kan je hier verder klikken.

Zonsopkomst

Tegenlicht

Noordeinde oost

Noordeinde west

Amaryllis knop

Volle bloei

Zeeuwse knol

Zak van Zuid-Beveland

Schrijf je in!

Verwondering verschijnt een keer per twee weken.

Ontvang een mailtje met elke volgende aflevering.