Verwondering 12: 26-10-2020

Beste vrienden van Verwondering, het is  alweer even geleden dat ik jullie liet delen in al het moois wat ik om me heen zie. De reden daarvoor is de geboorte van onze  kleinzoon. Wij zijn zo ontzettend blij met hem en ik bleef maar kijken naar hem en de foto’s van hem. Nu heb ik mij weer even op de omgeving gericht stuur jullie momentjes van Verwondering. Op een zonnige dag kruiste deze Stinkende Kortschild het Pelgrimspad.

Deze afgevallen peer in het Perenlaantje wordt met concentrische cirkels versierd door de Monilia schimmel.

De herfst geeft schitterende contrasten in de wolkenluchten weerspiegeld in de Lek bij Culemborg.

Nooit eerder zag ik een Meriansborstel rups.

Een dode boom vol met Zwarte knoopzwammen

Dauwdruppels op late oktoberrozen in de achtertuin.