1 september 2020 start Buiten Bewegen Brengt Balans

Op deze druilerige dag heb ik een zonnig bericht. Vol trots presenteer ik mijn kersverse wandelcoach bedrijf

Buiten Bewegen Brengt Balans

Veel professionals in de zorg, het onderwijs en het pastoraat doen hun werk vol overtuiging en met passie.
In bepaalde fasen in hun loopbaan vinden zij het moeilijk om voldoende tijd, aandacht en zorg aan zichzelf te besteden. Daardoor raken werk en privé uit balans en zijn zij lichamelijk en psychisch minder energiek en veerkrachtig. Zij zijn overbelast of dreigen uit te vallen.
Goede zelfzorg helpt burn-out te voorkomen. Wil jij je leefstijl veranderen en stappen ondernemen? Houd je net als ik van de natuur en van bewegen? Als wandelcoach met ervaring in de psychiatrie, help ik je buiten wandelend in de natuur de balans te hervinden.
Het resultaat is dat jij je fysiek fit en mentaal veerkrachtig voelt. Je put uit je persoonlijke bronnen die je de vitaliteit geven om met vreugde en compassie te leven en te werken.